Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı; insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

En birebir ederı bulmanız kucakin farklı seçenekleri katlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın bapsına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en elverişli yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet yürekin yeğleme edilir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Özellikle içli ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı Yangın Çıkış Kapısı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin taliı aralık, yangın bapları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tutulmak; dayanıklı, bediiyat baplara en mutabık fiyatlarla iye tamamlanmak midein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Kanatlar içre isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page