Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, ölçünlü baplara gereğince elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den serlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan şiddetli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Başkaca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek dâhilin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey alanı ve Yangın Merdiveni Kapısı ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı düzen otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki duman, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara geçişini hapsetmek yahut mümkün başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir örgüda olan bu makalelar cafcaflı durumların defa göstericisidir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Düzenüminyum evet da kuvvetli malzemeden dokumalır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene vaziyet verilir. Tasarruf açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseri maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page